Workshop Zingen: donderdagavond 14 november '19. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je op te geven

Veel koren hebben grote moeite nieuwe leden te werven. Het Cuijk's gemengd koor Zang Veredelt weet er alles van, na 70 jaar koorzang is het noodgedwongen moeten stoppen. Helaas. Maar zoals we weten heeft ieder nadeel zijn voordeel: een gerenomeerde bas vond zijn weg over de Maas naar ons 'Vocaal'! Lees hier de ontboezeming van Tom van Hulsbroek>>
En van het Nijmeegs Mannenkoor maakte de in Siebengewald wonende eerste tenor Martin Peeters de transfer naar ons koor. Tenslotte meldden zich tweede tenor Jaap van der Heide en eerste tenor Wilfried Temme, beiden nog niet zo lang woonachtig in Milsbeek, als lid.
Wij zijn erg blij met deze aanwas, maar om als mannenkoor te overleven is verdere aanwas van levensbelang. Er is nauwelijks verloop bij het Vocaal maar door verhuizing (Cor Van Den Bogaert>>) of overlijden (Bert Schaake, Wim van den Dungen) ontvallen ons ook leden.  

ledenwerf removebg removebg

Vincent van Riet, dirigent Ernst Lamers en Martien Coenen (vlnr) organiseren donderdagavond 14 november '19 een workshop door de ambassadeur van de KNZV: Martin Hurkens>>, alom bekend in zangers- en luisterland.  Daar moet je bij zijn …!

Martin Hurkens won in 2010 de bekende editie van ‘Holland got talent’. Hij is een bekende operazanger en heeft al vaker workshops gegeven (kijk maar eens op YouTube). Veel mensen, die al eerder zo’n workshop volgden waren er zeer enthousiast over. We zijn er trots op dat hij naar Gennep wil komen om hier voor en met ons een workshop te verzorgen.

Voor deze workshop zijn behalve geïnteresseerde mannen vanzelfsprekend ook hun (eventuele) echtgenotes en/of levenspartners van harte welkom. Die avond trakteert ‘Het Vocaal’ alle aanwezigen op koffie/thee met vlaai. Daarna wordt onder leiding van Martin Hurkens en onze dirigent Ernst Lamers samen gezongen. Het gaat om eenvoudige muziek, die gemakkelijk mee te zingen is.

In de pauze maken we nader kennis met elkaar. Na de pauze volgt de tweede helft van de workshop. Na afloop (rond 22.00 uur) is er een gezellige nazit. Daarbij proosten we met zijn allen op de toekomst, blikken we terug op de workshop en op hetgeen die avond (af-)geleerd is.

 In verband met de noodzakelijke voorbereidingen en reserveringen is opgave voor 1 juli noodzakelijk. Dat kan via een mailtje of telefoontje naar de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., T 0485-517484 of M 06-12156949), via de website https://www.gennepsvocaal.nl/ of  bij een koorlid van het Genneps Vocaal Ensemble (GVE) onder opgave van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Tevens stellen we het op prijs om dan te horen of u alleen of met partner komt in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Ieder die belangstelling toont krijgt na 1 juli een persoonlijke uitnodiging met nadere informatie over de workshop, de precieze locatie en begin- en eindtijd van deze leerzame en aantrekkelijke workshop (donderdagavond 14 november). Grijp deze buitenkans aan en wees er als de kippen  bij ..

Contact ...

Secretaris van het GVE
T. Breuring (Tjeu)
A: Langstraat 109a
6596 BN Milsbeek 

T:  0485 - 517 484
E: secretaris@gennepsvocaal.nl

 

Ledenportaal