Nieuwe leden 2018: Tom van de Hulsbroek en (aspirant lid) Rien Hofmans

Charles maakte er ons op attent dat het gerenomeerde gemengd koor 'Zang Veredelt' uit Cuijk>> na 70 jaar opgeheven wordt wegens gebrek aan aanwas. Tjeu en Jan hebben vervolgens contact gelegd en dat leidde ertoe dat we 15 maart Tom van Hulsbroek, bas bij het voormalige Zang Veredelt, in ons midden konden verwelkomen. Vervolgens heeft Tom prima PR-werk verricht en een tweede 'Zang Veredelt bas' ertoe verleid de overtocht over de Maas te ondernemen. Rien Hofmans repeteerde 3 mei voor het eerst bij ons mee en denkt nog na over het lidmaatschap. 

16 juli 2018 ontving de webredactie onderstaande e-mail van Tom:

Heren,

Ik zit nu sinds begin april bij het GVE. Na enkele omzwervingen ben ik bij het GVE gekomen en ik voelde me er gelijk thuis. Het voelde voor mij als een warm bad waarin ik terecht kwam.
Ik had gelijk al het gevoel dat ik er al langer bij was, mede door de hulp van de leden direct om me heen, met name de bobo. 
De hartelijkheid en de gezelligheid waarin ik terecht kwam deden mij al snel besluiten om voor het GVE te kiezen. Het zal misschien niet altijd lukken om, ivm mijn werk, op tijd te zijn voor de repetitie, en de nazit natuurlijk.

Ik hoop dat ik nog jaren bij het GVE mag zingen.

Vriendelijke groeten Tom van de Hulsbeek.


TomRien 2018Tom links en Rien rechts, geflankeerd door hun eega's, tijdens de GVE-activiteiten dag 2 juni 2018

 

Contact ...

Secretaris van het GVE
T. Breuring (Tjeu)
A: Langstraat 109a
6596 BN Milsbeek 

T:  0485 - 517 484
E: secretaris@gennepsvocaal.nl

 

Ledenportaal