Word ook lid

Kom zingen! Zing je zo graag onder de douche, in bad, in de auto of op de fiets? Ooit een zangcarrière overwogen, maar het komt er maar niet van? Grijp dan nu je kans en maak vrijblijvend kennis met het Genneps Vocaal Ensemble.

Je denkt ‘ik heb geen verstand van muziek, ik kan geen noten lezen, dus dat lukt me nooit’. Verstand van muziek is niet nodig, liefde voor muziek wel natuurlijk. Overigens organiseert het Vocaal af en toe een ‘studiedag’ voor de leden en bovendien kun je als aspirant koorlid ook nog mee gaan doen aan koorscholing door een professionele muziekdocent.

Wat doet het Vocaal nog meer?
Als GVE-lid krijg je er een dikke dertig zingende vrienden bij. Het Vocaal onderneemt regelmatig concertreizen of reisjes binnen en buiten Nederland. En als er wat te vieren valt dan doen we dat graag bij het GVE en elk jaar is er de gerenommeerde GVE-dag met partners!

Via het besloten gedeelte van deze website wordt je als lid van het GVE op de hoogte gehouden van allerlei muzikale wetenswaardigheden.

Zingen is dubbel bidden. Zingen is balsem voor de ziel. En Goethe zei ooit: “Wo mann singt da lass dich ruhig nieder, böße Menschen haben keine Lieder.”
Allemaal clichés natuurlijk maar ze zijn wel waar!

Hoe aanmelden?
Je kunt je aanmelden of verdere informatie inwinnen bij onze secretaris Raymond Nypels.
T:06 44030994 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We repeteren op donderdagavond van 19.45uur tot 22.00uur in 'de Regenboog' Doelen 94 te Gennep
Je kunt daar altijd terecht om een repetitie bij te wonen.

 

 

Ledenportaal