Corona-afscheidsconcert 28 mei 2022 Markt Gennep


  

 

 

 

 

 

 

 

Videoopname: Gerrie van der Meulen

Het GVE opent het Corona-afscheidsconcert. Voor het eerst in twee jaar weer een optreden van vijf Gennepse koren op hun eigen markt.

 

Corona afscheidsconcert

Gennepse koren laten weer van zich horen op zaterdag 28 mei op de Markt in Gennep

In februari was het dan eindelijk weer zover. De koren mochten weer gaan repeteren. Zo ook de Gennepse koren. Na bijna 2 jaar pauze konden de repetities weer beginnen. De sociale contacten konden weer opgepakt worden. De stem weer ontwikkeld. En hoe dat uitgepakt heeft willen de koren graag laten horen bij het CORONA-AFSCHEIDSCONCERT op zaterdag 28 mei a.s. van 13.45 - 17.00 uur op de Markt in Gennep.

Een zeer afwisselend programma staat de toehoorder te wachten met uiteenlopende muziek van klassiek tot pop van meezingers tot musical.

Vijf Gennepse koren presenteren zich voor het eerst in ruim 2 jaren. Op initiatief van het Genneps Vocaal Ensemble hebben Vocalgroup Goldies, Popkoor Cheers, Smartlappenkoor Suuk-7 en Con Colore zich gedurende de voorbije maanden intensief voorbereid op dit optreden.

Zij willen laten horen hoe zij met hun hobby en hun zang bezig zijn en wellicht het publiek stimuleren om ook te gaan zingen. En dat is zeer goed voor de sociale contacten en bovenal voor het eigen welbevinden.
Het GVE opent het concert, voorafgaande aan het eigenlijke optreden, met een bijzonder lied: FOR THE FALLEN, waarin de gevallenen van zinloze oorlogen herdacht worden, alsmede de vele duizenden die ons ontvallen zijn door Corona.
 

Hieronder een opname van de spetterende afsluiting van het concert door Cheers met het slot- en dankwoord van Raymond Nypels in de rol van GVE-secretaris.
Met daarin een voorstel voor een nieuwe traditie: de Gennepse Korenmarkt!
Videoopname: Gerrie van der MeulenLedenportaal